Het nieuwe kantoor van System Flex is bijna af! De mensen die er werken zijn echte bouwers, dus die werken tijdens het bouwen gewoon door.
Ik laat je graag alvast een sneak peek zien van het kantoor.
Al voor Corona ontwierp ik het totaalconcept van dit kantoor. Een kantoor met heel veel personal space voor medewerkers en bezoekers. De keuze voor ‘ruimte’ komt hier o.a. voort uit de functie van het kantoor: de plek is een showroom, proefstudio en kantoor in één.

Gaan we de 1.5 personal space nog opgeven? Want eigenlijk voelt wat meer bewegingsvrijheid best wel lekker! Gaan we terug naar volle kantoortuinen? Hoe gaat onze werkdag eruit zien als we weer naar kantoor mogen? Hoe gaat de hybride vorm van thuis- en op kantoor werken en eruit zien en welke functie krijgt het kantoor? Ik zie niet één oplossing die voor iedereen werkt, ik geloof in oplossingen die passen binnen de cultuur van het bedrijf.

Ik geloof ook dat ruimte veel meer waarde gaat krijgen. En dan bedoel ik die personal space. Ruimte voor jou, ruimte voor jou als medewerker, ruimte om ‘anders’ te werken, ruimte om elkaar weer te ontmoeten. Lucht, ruimte, vrijheid en toch verbinding.

Als ruimtelijk ontwerper geef ik ruimte richting en inhoud vorm.
#personalspace #officedesign #backtowork #lovemyjob #kantoorontwerp