horeca-ontwerp bij www.desarc.nl

Laagdrempelig en toegankelijk
Voor HEMA hebben we bij DESARC twee verschillende formules voor de Horeca-afdeling ontwikkeld. De eerste formule was een pitch die DESARC gewonnen heeft, ik was onderdeel van het pitch-team.
De tweede formule (2012) heb ik vrijwel zelfstandig ontwikkeld bij DESARC. In beide formules is iedereen – jong en oud – belangrijk en is er op elk moment gelegenheid om te genieten. Er zijn banken, fauteuils, en ook zitjes met alleen stoelen. Voor de kinderen is er ’t Winkeltje!

Opvallend in het concept voor de grotere restaurants is het ‘keukengevoel’. Houten hakblokken, glimmende witte tegels en roestvrij staal voeren de boventoon. Strak en modern, maar door de gezellige groene ruitpatronen en de foto’s van lekkere  gerechten zeker niet koud.

Het zelfbedieningsbuffet staat vrij in de ruimte en is daardoor laagdrempelig en toegankelijk.
HEMA biedt er naast warme maaltijden zelfs koffie in zelfbediening!

Mijn rol:
–    Conceptvorming.
–    Ontwerp.
–    Klantcontact en presentaties.